Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Erdekspor, Avşaspor'u kolay geçti

Erdekspor, Avşaspor

Erdekspor 6 Avşaspor 0

Bu yıl Balıkesir Amatör Süper ligi maçlarına iddalı bir şekilde hazırlanan Erdekspor kendi sahasında oynadığı dördüncü hazırlık maçını açık farklı kazandı.
Takım kadrosunda yer alan tüm futbolcuların yer aldığı maçta ev sahibi takım her iki yarıda da çok üstün göründü. Birinci Amatör kümenin yeni takımı Avşaspor ise güçlü rakibi karşısında çok fazla akın yapamamış olsa da birinci küme takımı olarak sahada gerekli mücadeleyi gösterdiğini söyleyebiliriz.
İlk yarısı 1-0 Erdekspor lehine kapanan müsabakanın ikinci yarısında orta alana alınan hızlı ve çabuk oynayan futbolcular sayesinde gol yollarında oldukça etkili görünen Erdekspor attığı ve bir o kadarda kaçırdığı gol fırsatları ile yeni dönemde rakip takımları oldukça zor pozisyonlara sokabileceği görüntüsü vermekte.
Özellikle Timuçin gibi topları iyi kullanan bir oyuncunun da Erdekspora katılması ile futbolcular arasında ciddi bir forma kapma yarışının da olabileceği düşüncesindeyim. Özellikle orta alanda bir birinin yokluğunu aratmayacak kalitede futbolcuların çokluğu ile Talat Evren hocanın takım tertibi konusunda epey zorlanabileceğini görüyorum.
Maçın tamamına baktığımda özellikle form grafiğini arttıran golcü Abdi`nin yavaş gibi görünse de topla çabuk ve etkili olabileceği günlere hızla yaklaşmakta olduğu görüntüsü veriyor.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli